top of page

VILL DU BLI FRI FRÅN EN VANA, SLUTA RÖKA,
GÅ NER I VIKT,BLI FRI FRÅN ETT BEROENDE
ELLER SOVA BÄTTRE? 

AdobeStock_501614889.jpeg

Har du någonsin känt att en vana, ett beroende, sömnbrist eller övervikt styr hela ditt liv? Vill du bryta mönstren och uppnå dina mål? Med hypnos kan du frigöra dig från dessa begränsningar och ta kontroll över ditt liv. 

Välkommen till min hypnospraktik, där jag som hypnoterapeut och hypnoscoach erbjuder en skräddarsydd hypnosterapi för att hjälpa dig att befria dig från negativa vanor och beteenden och göra positiva förändringar i ditt liv.

 

Jag tror på att varje person har potential att nå sina drömmar och mål, men att bristande självkänsla och självförtroende ofta hindrar oss från att uppnå dem. Genom hypnos kan jag hjälpa dig att övervinna de negativa tankemönster som håller dig tillbaka. Jag använder hypnos som ett kraftfullt verktyg för att öppna upp ditt undermedvetna sinne och bygga upp din självkänsla och självförtroende.

Bli fri från en ovälkommen vana

Vi har alla någon ovälkommen vana eller beteende som vi önskar att vi kunde släppa. Kanske biter du på naglarna, tuggar tuggummi hela tiden eller känner dig tvungen att kontrollera din telefon varannan minut. Oavsett vad din vana är, kan hypnos vara en effektiv metod för att bryta den. Genom att arbeta med ditt undermedvetna kan jag hjälpa dig att släppa dina oönskade beteenden och ersätta dem med mer positiva vanor.

Att gå ner i vikt kan vara en utmaning för många av oss. Oavsett om du har försökt olika dieter och träningsprogram utan framgång eller om du bara vill ha extra stöd på din viktminskningsresa, kan hypnos vara lösningen för dig. Genom att använda hypnos kan jag hjälpa dig att öka din självkontroll, minska dina matbegär och öka motivationen för att nå dina mål. Med min hjälp kan du gå ner i vikt och uppnå en hälsosam livsstil utan stressiga dieter eller extrema träningsrprogram.

Gå ner i vikt med hypnos

Att sluta röka kan vara en av de svåraste sakerna att göra, men det är också en av de mest belönande. Genom hypnos kan jag hjälpa dig att minska ditt sug efter cigaretter, hantera abstinenssymtom och stärka din beslutsamhet att sluta för gott. Med hjälp av hypnos kan du bli fri från denna dödliga vana och börja leva ett hälsosamt liv.

Sluta röka för gott

Bli av med ett beroende

Beroenden kan ta många former, inklusive droger, alkohol, spel och sociala medier. Oavsett vad ditt beroende är kan hypnos vara en användbar metod för att hjälpa dig att bryta det. Genom att arbeta med ditt undermedvetna kan jag hjälpa dig att förändra dina tankemönster och beteenden för att minska din lust att använda droger, alkohol eller andra substanser.

Sömn är en viktig del av vårt välbefinnande och bristande sömnkvalitet kan leda till en mängd hälsoproblem. Om du lider av sömnlöshet eller har svårt att sova kan hypnos vara en effektiv metod för att hjälpa dig att slappna av och somna lättare. Genom hypnos kan jag hjälpa dig att reducera stress och oro som kan störa din sömn. Jag kan också hjälpa dig att förbättra sömnkvaliteten genom att arbeta med dina vanor och beteenden kring sömn. Med hypnos kan du uppnå en djupare avslappning och uppleva en mer återhämtande sömn, så att du kan vakna upp och känna dig utvilad och redo för dagen.

Sov bättre med hypnos

Jag ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig på din resa mot en hälsosammare, mer balanserad och uppfyllande livsstil. Tillsammans kan vi uppnå dina mål och skapa en mer positiv framtid. Kontakta mig idag för att ta det första steget på din resa mot en bättre version av dig själv!

bottom of page